jmr byggservice

JMR Byggservice utför mark- och anläggningsprojekt, från skiss till färdigt utförande enligt era önskemål. Bland referensbilderna hittar ni stensättningar av natur- och betongsten, schakt, bygg- och snickeriarbeten, trädgårdsdesign och trädgårdsbelysning.

Vi anställer högkvalificerade arbetare med lång erfarenhet. Vi erbjuder mer än bara stenläggning till våra kunder i Malmö med omnejd. Vi gör i stort sett allt inom mark och anläggning. Både större och mindre projekt, allt ifrån att bygga ett staket till att göra husgrunder eller dränera om en källare.

Förutom utbildning, yrkesbevis och en mångårig erfarenhet inom markanläggningsyrket
är vi även utbildade i geoteknik och är så klart behöriga i dom kurser som behövs för att göra vårt arbete.
Bland annat: Heta arbeten, hjälp på väg och arbete på väg

jmr byggservice private

Som privatperson är det mycket att tänka på när man köper byggtjänster. Vi på JWM försöker göra din upplevelse så smidig som möjligt. Det börjar redan vid första kontakten. Vi ligger i framkant när det kommer till digitalisering inom byggbranschen. Vi har utvecklat ett digitalt offertsystem som gör att vi snabbt kan skicka ut offerter för att ge er en bra prisbild och budget för ert byggprojekt.

Våra planeringsverktyg gör att arbetet går smidigt och snabbt med tydliga tidsplaner och kontinuerlig uppföljning. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg hela vägen. Därför har du alltid en och samma kontaktperson genom hela ditt byggprojekt från planeringsstadiet till leverans. Vi har ett brett utbud av tjänster – renoveringar och tillbyggnader, mindre fristående nybyggnationer samt olika serviceuppdrag. Kontakta oss så hjälper vi dig komma igång!

Mer om oss

JMRbyggservice arbetar målinriktat och systematiskt för att göra ständiga miljöförbättringar i det vardagliga och långsiktiga arbetet. Vi ska givetvis uppfylla kraven i lagar och förordningar men vi vill göra mer än så. För oss är det viktigt att alla i hela kedjan arbetar efter samma mål, därför är vi väldigt noga i valet av våra leverantörer och i valet av material. Vi utbildar och informerar löpande våra medarbetare för att skapa en aktiv medverkan i miljöarbetet.

JMRbyggservice erbjuder kundanpassade lösningar inom byggservice där du som kund väljer graden av vårt engagemang och vi löser uppgifterna på ett pålitligt tillvägagångssätt. Vi utför alla våra projekt och åtaganden med största kvalitets och miljöhänsyn.