jmr byggservice

JMR Byggservice utför mark- och anläggningsprojekt, från skiss till färdigt utförande enligt era önskemål. Bland referensbilderna hittar ni stensättningar av natur- och betongsten, schakt, bygg- och snickeriarbeten, trädgårdsdesign och trädgårdsbelysning.

Vi anställer högkvalificerade arbetare med lång erfarenhet. Vi erbjuder mer än bara stenläggning till våra kunder i Malmö med omnejd. Vi gör i stort sett allt inom mark och anläggning. Både större och mindre projekt, allt ifrån att bygga ett staket till att göra husgrunder eller dränera om en källare.

Förutom utbildning, yrkesbevis och en mångårig erfarenhet inom markanläggningsyrket
är vi även utbildade i geoteknik och är så klart behöriga i dom kurser som behövs för att göra vårt arbete.
Bland annat: Heta arbeten, hjälp på väg och arbete på väg

JMR Byggservice startades år 2010

Alla anställda har minst tio års erfarenhet av branschen. Vi är en byggfirma som håller till Malmö-Skåne. Vi jobbar i Skåne, Göteborg och Västergötland.

JMR Byggservice är ett byggföretag som utför nyproduktion, ombyggnad, renovering, anläggning och stenläggning. Vi jobbar med allt från uteplatser till inomhusrenovering och är en komplett byggfirma med modern utrustning vilket gör oss kostnadseffektiva samtidigt som kunden inte behöver vänta.

Varje år utför vi arbeten med stor noggrannhet och effektivitet, med material som alltid håller hög kvalité. Tack vare nöjda kunder som känner förtroende för oss så kan vi anställa nya, högt kvalificerade hantverkare.

jmr-byggservice-team